ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Στο πλαίσιο του 6ου Athens Tattoo Expo πραγματοποιείται λοιπόν το τέταρτο ελληνικό barber show για τους fans του barbering και της ανδρικής περιποίησης. Tα τελευταία χρόνια, η παραδοσιακή τέχνη του barbering έχει έρθει σε πρώτη γραμμή έχοντας αποκτήσει πιστούς fan στην Ελλάδα. Όροι όπως Slick Back, Pompadour, και Razor Faded είναι πλέον πολύ γνωστοί στο μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που περιποιούνται τον εαυτό τους, ενώ όλο και πιο συχνά οι γειτονιές γεμίζουν μπαρμπέρικα για όλα τα γούστα.

Από classics που σε ταξιδεύουν στα 20’s και 30’s μέχρι traditional βγαλμένα από την Καλιφόρνια. Μερικά από τα πιο γνωστά Barber Shops της πόλης δίνουν το ραντεβού τους στην τριήμερη έκθεση του Athens Tattoo Expo όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την τέχνη και την κουλτούρα πίσω από τη δουλειά τους.

Το τέταρτο Barber Expo στην Ελλάδα θα πλαισιώσουν διαγωνισμοί αλλά και σεμινάρια από διεθνούς φήμης barbers.

O Paul έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο του Barbering συμβουλεύοντας και αναπτύσσοντας επιχειρήσεις και έχει διδάξει δεκάδες σεμινάρια.
Είναι ιδιοκτήτης των Black L’Amour Barbers, Brighton U.K. Brislington Hill Barbershop, Bristol U.K.
Parts & Labour Barbershop (The Bike Shed) London & L.A. και συνιδιοκτητης της CAPE GANG U.K.
Επίσης είναι Ambassador & Official Barber for Monster Energy και UPPERCUT DELUXE.
Κατά την διάρκεια του τριήμερου θα είναι κριτής των διαγωνισμών του Barber Expo και θα πραγματοποιήσει σεμινάριο “look & learn” το Σαββατο 17:00 στο περιπτερο του BARBER RULES